over

Metabolic Balance® – een programma voor je leven
Metabolic Balance is een fantastisch individueel voedingsplan op basis van 36 belangrijke bloedwaarden, klachten en de wensen die jij hebt.

Op gebied van Metabolic Balance ben ik ervaringsdeskundige: ik leefde en at al jaren zeer gezond, maar de laatste kilo’s wilden er niet af, zeker niet na mijn 50e en er ook hormonale veranderingen plaatsvonden. Als therapeute wist ik maar al te goed wat gezond voedsel is….en toch wou het maar niet lukken om de aangekomen kilo’s kwijt te raken. Frustrerend was het !!!

Maar….met Metabolic Balance ben ik in 2020 in 3 ½ maand tijd 13 kg. afgevallen. En voel ik mij fitter en energieker. Daarnaast was het fantastisch om te merken dat ik door deze manier van eten geen behoefte meer had aan grazen, constant eten, tussendoor. Dat werkte weer heel rustgevend.

Dit zie ik ook bij de vrouwen én mannen terug in mijn praktijk die hun eigen individuele MB voedingsplan hebben gekregen: meer rust in hoofd en lichaam. Ze voelen zich geestelijk en lichamelijk lichter.

Wil je dit? Mail, app of bel mij dan meteen: annethealthyoga@gmail.com en 0651394650

Als jij kiest voor dit geweldige plan dan is begeleiding mogelijk in mijn praktijk of via video- of belconsulten. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen!

Gemiddeld wordt er tussen de 10 en 30 kg gewicht verloren, afhankelijk van jouw streefgewicht. Je energie neemt toe en klachten nemen af of verdwijnen zelfs! Meer kilo’s verliezen kan natuurlijk bij meer overgewicht. Dat gebeurt dan misschien niet in 3 ½ maand tijd, maar ja…je hebt die kilo’s er ook niet in één keer in een maand erbij gekregen.

Wanneer kies jij voor Metabolic Balance ?
- Afvallen: je wilt afvallen maar je weet niet wat je moet eten, welke voeding voor jouw helend werkt
- Darmklachten: denk aan de Ziekte van Crohn, prikkelbaar darmsyndroom, enz.
- Hormonale klachten en overgangsproblemen
- bij klachten als stress, migraine, intoleranties, allergieën, spijsverteringsproblemen, Diabetes 2, slaapproblemen, burn-out enz.

Voor een succesvolle verandering van leefstijl zijn er gemiddeld 10 consulten nodig en vandaar dat in het totaalpakket van Metabolic Balance ook deze 10 consulten zitten. Bij mij houdt dat in dat ik je wekelijks spreek in het begin. Dat kan in mijn praktijk maar ook via zoom- of belconsulten. Daarom staat het totaal van 10 consulten ook niet per sé vast: een belconsult kan namelijk op een gegeven moment vrij kort dus sommige cliënten hebben wel 20 consulten in totaal.
Het totaalpakket van Metabolic Balance €950,- bestaat uit:
Een uitgebreide intakelijst
Dit bestaat uit een flink aantal vragen die je, voordat het plan aangevraagd wordt, invult en naar mij toestuurt, zodat ik een uitgebreide analyse van jouw persoonlijke leefstijl, psyche, voeding, medische geschiedenis kan maken..
Grondige bloedanalyse
Je krijgt de buisjes met verwijsbrief thuisgestuurd en dan ga je naar een Certe bloedprikpost bij jou in de buurt waar ze bloed afnemen en deze buisjes stuur jij dan op. Jouw bloedresultaten worden dan op 36 verschillende waarden geanalyseerd. Op het moment dat de bloedwaardenbepaling binnen is, kan ik beginnen met het invullen van deze bloedwaarden samen met alle informatie uit jouw intakeformulieren. Dit alles wordt dan door Duitse artsen beoordeeld en zij zetten er een persoonlijk voedingsplan op.
Jouw zeer persoonlijke voedingsplan
Krijg jij als je voor de uitleg ervan komt, in een map mee naar huis. Ook krijg je wat ondersteunde producten mee in een tasje.
Duidelijke uitleg van het programma
Voordat je begint met jouw voedingsplan, neem ik met jou alle principes, fasen en de acht Metabolic Balance regels stap voor stap met je door. Jij weet dan heel duidelijk wat jouw plan inhoudt.
Start van jouw persoonlijke detoxfase van 2 of 3 dagen
Met mijn ondersteuning ga je van start met het reinigen van je lichaam op een zachte manier en dan begin je met jouw Metabolic Balance plan: resetten van jouw lichaam om je stofwisseling weer in balans te krijgen.
Persoonlijke begeleiding in 10 consulten -of meer als dit nodig is.
Dit ondersteunt om je nieuwe levensstijl te realiseren. Hoe maak je die bewuste keuzes, wat ondersteunt jou het beste als individu, etc. Je kunt hierbij adviezen krijgen op gebied van leefstijl en beweging. Je leert hoe je bewuste keuzes kan maken op het gebied van voeding die aansluiten bij jouw stofwisseling. Jij zet je in voor jouw nieuwe leefstijl en ik zet mij in om jou zo goed mogelijk te ‘supporten’ hierin.
Je eigen app op je telefoon of tablet:
Je installeert de MB app en dan heb je meteen altijd jouw informatie bij de hand. Handig bij het boodschappen doen en ter motivatie.
Toegang tot de besloten Facebook groep
Voor deelnemers –als je hier behoefte aan hebt. Hier kun jij jouw ervaringen en recepten delen met andere deelnemers en ook die van hen bekijken.

Ben jij er klaar voor om de leider van jouw leven te worden? Om weer gezond, slank en vitaal te zijn? Bel of mail mij dan zodat je duidelijke uitleg kunt krijgen over wat jij kunt verwachten als je begint: annethealthyoga@gmail.com of bel: 06 51 394 650.

Wat kost dit alles tezamen? Alles hierboven inbegrepen, kost dit plan € 950,- Zie bij tarieven ook de combi met yoga: het Metabolic Balance Yogapakket, het Metabolic Balance Relaxpakket of de combi Metabolic Balance met Virtuele Maagband.

Weet je niet wat beter bij je past: Metabolic Balance of een Virtuele Maagband? Dit kan ik jou heel goed uitleggen. Neem contact op met mij.